Η Kristen Stewart φόρεσε sneakers στο κόκκινο χαλί

Όλες οι λεπτομέρειες για το σύνολό της στην πρεμιέρα της ταινίας Charlie's Angels στο Λονδίνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kristen Stewart στην τελευταία της επίσημη εμφάνιση αποφάσισε να μην θυσιάσει την άνεση για το στυλ κι έτσι περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας sneakers.

Η Kristen Stewart φόρεσε sneakers στο κόκκινο χαλί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις 20 Οκτωβρίου περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας Charlie's Angels στο Λονδίνο, φορώντας ένα μακρύ ασπρόμαυρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα δερμάτινο jacket και sneakers της Nike. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με chunky ασημένιες αλυσίδες στο λαιμό, punk rock χτένισμα και μακιγιάζ. 

Celebrities Kristen Stewart

Λίγο πριν ποζάρει για τις επίσημες φωτογραφίες, μία από τις βοηθούς της τη βοήθησε να βγάλει τα παπούτσια και το jacket της και να φορέσει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα, ώστε να αναδείξει το στράπλες φόρεμα.

Celebrities Kristen Stewart

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kristen αλλάζει τα παπούτσια της στο κόκκινο χαλί πριν ποζάρει για φωτογραφίες. Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες το 2017, η ηθοποιός έβγαλε τις πανάκριβες Christian Lounoutin γόβες της και έβαλε τα βρώμικα και σχισμένα αθλητικά της αψηφώντας τους κανόνες των Καννών οι οποίοι είχαν επιβάλει την προηγούμενη χρονιά στις γυναίκες να φορούν ψηλοτάκουνες γόβες. "Εάν δεν ζητάτε από τους άνδρες να φορούν γόβες και φορέματα, δεν μπορείτε να το ζητάτε από εμένα", είχε πει τότε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ