Η Jennifer Lopez μόλις αποκάλυψε ότι θέλει να αποκτήσει παιδιά με τον Alex Rodriguez

Θέλει πολύ να μεγαλώσει την οικογένειά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε ότι θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά με τον Alex Rodriguez. Η πρωταγωνίστρια του Hustlers, που έγινε 50 φέτος, είπε πως θα ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της. 

"Θέλω πραγματικά!” είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να κάνει άλλο παιδί. "Δεν ξέρω τα σχέδια του Θεού, αλλά θα ήθελα να προσπαθήσω. Είμαι πολύ ανοιχτή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο".

Τόσο η Lopez όσο και ο Rodriguez έχουν παιδιά από προηγούμενους γάμους. Η JLO έχει αποκτήσει τις 11χρονες δίδυμες Emme και Max με τον Marc Anthony, και ο Rodriguez έχει δύο κόρες, την 11χρονη Ella και την 15χρονη Natasha. 

Πρόσθεσε επίσης πως ενώ θέλουν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους, η ανατροφή των παιδιών τους είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά τους. 

Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε νωρίτερα φέτος, συχνά μοιράζεται μέσα από το Instagram εικόνες από οικογενειακές του στιγμές. 

Ο Marc Anthony πρόσφατα μοιράστηκε επίσης μία φωτογραφία με την Emme και την πρώην γυναικα του Jennifer Lopez, αποδεικνύοντας ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις μαζί της ενώ έχουν αναλάβει από κοινού την ανατροφή των παιδιών τους. "Μόνο αγάπη" έγραφε η λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας.

Η χρονιά που φεύγει ήταν εκπληκτική για τη Lopez. Δεν αρραβωνιαστηκε απλώς, αλλά έκανε μία παγκόσμια περιοδία, ανακοίνωσε ότι θα τραγουδήσει στο Super Bowl μαζί με τη Shakira, περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Versaceμε το Jungle dress και κέρδισε υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες και τα SAG Awards για την ταινία της Hustlers.