Η Emma Watson έχει κρύψει 2 χιλιάδες αντίτυπα του 'Little Women' σε όλο τον κόσμο

Κάθε βιβλίο έχει ένα διαφορετικό χειρόγραφο σημείωμα από την ηθοποιό.

Η Emma Watson γιορτάζει την κυκλοφορία του Little Women ενθαρρύνοντας αγνώστους σε όλο τον κόσμο να διαβάσουν την κλασική ιστορία της Louisa May Alcott classic. H ηθοποιός, που στην ταινία της Greta Gerwig υποδύεται τη Meg, συνεργάστηκε με το Book Fairies Worldwide θέλοντας να προτρέψει χιλιάδες ανθρώπους να ανακαλύψουν το βιβλίο και να το διαβάσουν. 

Το concept είναι ότι 2 χιλιάδες αντίτυπα του 'Little Women' (σε πάνω από 100 διαφορετικές εκδόσεις) έχουν κρυφτεί σε 38 χώρες σε όλο τον κόσμο σε πόλεις συμπεριλαμβανομένων της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου και όλα περιέχουν ένα χειρόγραφο σημείωμα από τη Watson. Είναι η καλύτερη νεράιδα των βιβλίων. 

"Είμαι ενθουσιασμένη που αποκαλύπτω μια παγκόσμια προσπάθεια με το @bookfairiesworldwide για να κρύψουμε 2.000 αντίγραφα των Little Women! Το #LWBookFairies ξεκινά σήμερα και διαθέτει πάνω από εκατό διαφορετικές εκδόσεις του κλασικού μυθιστορήματος της Louisa May Alcott για να γιορτάσει την κυκλοφορία του #LittleWomenMovie, κι έχει μέσα μια ιδιαίτερη σημείωση από μένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ