Το μυστικό της επιτυχίας του γάμου του δούκα και της δούκισσας του Cambridge

Βασιλικές πηγές μιλούν για τη στενή σχέση του ζευγαριού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στο τελευταίο τεύχος του People αναλύεται η δυναμική του γάμου του δούκα και της δούκισσας του Cambridge και το πώς προετοιμάζονται για το μέλλον τους ως βασιλιάς και βασίλισσα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το περιοδικό, η ηρεμία της Kate είναι αυτή που εξισορροπεί τα καθημερινά άγχη που φέρει η θέση του William. "Είναι πολύ καλή ομάδα", είπε μια βασιλική πηγή. "Ο κόσμος νομίζει πως ο William δίνει μόνο μεγάλους λόγους, ωστόσο εκεί είναι και η Kate, και κάνει ερωτήσεις στους προέδρους και τις γυναίκες τους. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα όταν είναι μαζί". Η ίδια πηγή υποστήριξε πως το μυστικό της επιτυχίας του γάμου τους είναι το δέσιμο τους, το οποίο χαρακτήρισε ως "παλαιομοδίτικο", λέγοντας πως οι παραδοσιακές αξίες είναι ο λόγος που λειτουργεί τόσο καλά ο γάμος τους. 

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο William μεγάλωσε τελείως διαφορετικά από τον πατέρα του, Κάρολο. Σύμφωνα με μία πηγή, η οικογένεια της Kate τον βοήθησε να βρει την ισορροπία που χρειαζόταν σαν μέλος της βασιλικής οικογένειας. "Είναι πολύ πιο προσγειωμένος από τους πρόγονούς του", υποστηρίζει ο βασιλικός ιστορικός  Robert Lacey.

Ο πρίγκιπας Κάρολος έζησε για ένα διάστημα μακριά από τη μητέρα του, Βασίλισσα Ελισάβετ II, και τελικά βρέθηκε σε έναν γάμο χωρίς αγάπη με την πριγκίπισσα Diana. Παρά τον αποτυχημένο γάμο των γονιών του, ο William μεγάλωσε νιώθοντας αγάπη και στοργή, γεγονός που τον προετοίμασε για το μελλοντικό του ρόλο ως βασιλιάς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ