Η Victoria Beckham γιορτάζει τη βάπτιση της Harper και του Cruz

Η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε στιγμιότυπα από το οικογενειακό γεγονός.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τη βάπτιση της Harper, 8 , και του Cruz, 14 , γιόρτασε η Victoria Beckham και μοιράστηκε στιγμιότυπα από το χαρμόσυνο οικογενειακό γεγονός. Η 45χρονη σχεδιάστρια αποκάλυψε τα νέα μέσα από το Instagram της, εκφράζοντας ταυτόχρονα την περηφάνια και τη χαρά της για το μυστήριο. 

"Είμαι περήφανη να βλέπω τη Harper και τον Cruz να βαπτίζονται μπροστά στους φίλους και την οικογένειά μας. Είμαι τόσο ευγνώμων. Με αγάπη, VB x " έγραψε η ίδια στο Instagram.

Η Victoria εξέφρασε την αγάπη της και στους νονούς των παιδιών - Eva Longoria, Ken Paves, Marc Anthony και David Gardner - αναρτώντας ένα ακόμα post με τους ίδιους και την οικογένειά της. "Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για τα παιδιά μου και ευγνώμων για τους υπέροχους νονούς" δήλωσε η Beckham.

Η Victoria και ο David Beckham συνδέονται και με τους τέσσερις νονούς των παιδιών τους με μακροχρόνιες φιλίες. Η Eva Longoria γνώρισε το ζευγάρι όταν βρισκόταν στο Los Angeles, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής έπαιζε για τους LA Galaxy από το 2007 έως το 2012. Η Victoria είναι καλή φίλη με τον κομμωτή Ken Paves από το 2006 και τόσο η ίδια όσο και ο David διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον Marc Antony από τα χρόνια που ήταν στο LA, όπως επίσης και με την τότε σύζυγό του Jennifer Lopez. Τέλος, ο David Gardner γνωρίζεται με τον David Beckham από την εποχή της Manchester United.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ