Η Zoë Kravitz πρωταγωνιστεί στο High Fidelity που κάνει πρεμιέρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2020.

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς από τη Hulu.

Μετά την κινηματογραφική απόδοσή του το 2000, το κλασικό μυθιστόρημα του Nick Hornby, High Fidelity, επανασχεδιάζεται από τη Hulu και κυκλοφορεί το πρώτο teaser trailer. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η With Zoë Kravitz, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον John Cusack. 

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τη σειρά

Η Hulu γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεστε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Μια νέα binge worthy σειρά. Το High Fidelity αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2020. 

Το show εκτυλίσσεται στο Brooklyn

Παρόλο που ο Hornby τοποθετεί την ιστορία του στο Λονδίνο, στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος, ο Cusack βρίσκεται στο Σικάγο. Στη νέα απόδοση της Hulu όμως, η σειρά εκτυλίσσεται στο Crown Heights, στο Brooklyn. 

Η Zoë Kravitz πρωταγωνιστεί στο High Fidelity που κάνει πρεμιέρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2020.
High Fidelity, Amazon

Η ιστορία είναι η ίδια, αλλά ο βασικός χαρακτήρας είναι πλέον γυναίκα.

Η πιο πρόσφατη προσαρμογή του High Fidelity διαθέτει ένα ευπρόσδεκτο gender-flip, μετατρέποντας τον βασικό χαρακτήρα της ιστορίας σε γυναίκα. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Hulu, η σειρά ακολουθεί την ιδιοκτήτρια του δισκάδικου, Rob, "που επανεξετάζει τις προηγούμενες σχέσεις μέσω της μουσικής και της ποπ κουλτούρας, ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει την αληθινή αγάπη".

Η πρωταγωνίστρια του Big Little Lies, Kravitz (η οποία είναι και παραγωγός στη σειρά) υποδύεται τη Rob, δημιουργεί συνεχώς Top Five λίστες και επαναφέρει στο μυαλό της αποτυχημένες σχέσεις. Στη σειρά εμφανίζεται επίσης, η Jake Lacy και ο Kingsley Ben-Adir, με τους οποίους η Kravitz φαίνεται ότι θα συνδεθεί ερωτικά. Παράλληλα, η Rob διευθύνει το μαγαζί μαζί με την Cherise (Da’Vine Joy Randolph) και τον Simon (David H. Holmes).