Η Stormi Webster νόμιζε ότι η Kylie Jenner της έκανε δώρο μια τσάντα Birkin για τα Χριστούγεννα

Το δώρο της όμως ήταν εξίσου εντυπωσιακό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Stormi Webster είναι ένα νήπιο που ξέρει τι θέλει. Στο τελευταίο Youtube video της Kylie Jenner, η reality star και makeup mogul μοιράστηκε μια όμορφη στιγμή με την κόρη της, Stormi, όπου της ανακοινώνει ότι της ετοιμάζει μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη έκπληξη. 

"Σου έχουμε μια μεγάλη έκπληξη" είπε η Jenner στην κόρη της και εκείνη ανταποκρίθηκε χωρίς κανένα δισταγμό: "Birkin;". Η αντίδραση της ενός έτους Stormi κάνει το γύρο του διαδικτύου ενώ στο Youtube video της Kylie αποκαλύπτεται τελικά ποια ήταν η πραγματική έκπληξη για τα Χριστούγεννα. 

Η Kylie και η μητέρα της, Kris Jenner, έκαναν δώρο στην Stormi ένα τεράστιο playhouse και το Twitter επιμένει ότι μοιάζει περισσότερο με baby mansion. Το νέο απόκτημα της Stormi φαίνεται ότι είναι μία custom-made δημιουργία, με τη Kylie να ισχυρίζεται ότι έχει τα έπιπλα της παιδικής της ηλικίας. Η όχι και τόσο μικρή κατοικία της Stormi περιλαμβάνει σοφίτα με βεράντα, ένα εικονικό τζάκι, κουζίνα και κρεβάτι, όλα σε μίνι εκδοχή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσο το Twitter δυσκολεύεται να διαχειριστεί την έκπληξη - εξτραβαγκάντσα προ Χριστουγέννων, αυτή είναι ακόμα μία φυσιολογική ημέρα στη ζωή της Stormi Webster. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα περιμένει την κόρη της Kylie Jenner το πρωί των Χριστουγέννων.