Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte συνόδευσαν με ενθουσιασμό τους γονείς τους στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Οι μικροί royals ακολούθησαν για πρώτη φορά την παράδοση της οικογένειας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία του  Sandringham αποτελεί παράδοση για τη βασιλική οικογένεια. Η σημαντική αυτή παράδοση φέρεται να ξεκίνησε από την προ-πρόγιαγια της βασίλισσας, Queen Victoria, η οποία επισκέφτηκε την Αγία Μαρία Μαγδαληνή, μία μικρή εκκλησία στο χωριό του Sandringham.

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte συνόδευσαν με ενθουσιασμό τους γονείς τους στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Το 2019, η εν λόγω παράδοση έγινε ακόμα πιο αξιολάτρευτη, καθώς έκαναν το ντεμπούτο τους ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte μαζί με τους γονείς τους, Kate Middleton και πρίγκιπα William. Ο μικρός πρίγκιπας Louis δεν ακολούθησε στη γιορτινή λειτουργία, καθώς σύμφωνα με εκπρόσωπο της The Sun, οι γονείς του θεώρησαν ότι ήταν καλύτερο να μείνει στο σπίτι με τους γονείς της δούκισσας. 

1190474468
1190471914

Πριν την εμφάνισή τους στο Sandringham, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, μοιράστηκαν μια όμορφη οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram, όπου ευχήθηκαν καλές γιορτές στους followers τους.