Ο Channing Tatum σε εφαρμογή dating;

Μόλις εντοπίστηκε το προφίλ του στο Tinder του Hollywood.

HARPER'S BAZAAR TEAM

O Channing Tatum θα υποδεχτεί το 2020 single, ίσως όχι για πολύ όμως, μιας και ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μπει για τα καλά στο παιχνίδι του dating.

Ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο ηθοποιός μόλις μπήκε στο Raya, μία members-only εφαρμογή dating στην οποία βρίσκονται όλοι οι singles του Hollywood. Είναι κάτι σαν "τελετή" για τους χωρισμένους αστέρες, καθώς έχουν ήδη εγγραφεί εκεί celebrities όπως οι Ben Affleck, Niall Horan και John Mayer. 

Το Raya δεν είναι η μόνη exclusive εφαρμογή dating αλλά σίγουρα είναι η πιο δημοφιλής, καθώς τα μέλη της είναι πλούσια και πολύ διάσημα. Ανάμεσα στους χρήστες μπορεί κανείς να βρει προφίλ μοντέλων, ηθοποιών και μουσικών. 

"Μία αποκλειστική εφαρμογή για ανθρώπους από δημιουργικές βιομηχανίες" αναφέρει η περιγραφή του Raya, υπονοώντας ότι δεν μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε. Οι χρήστες πρέπει να κάνουν αίτηση έτσι ώστε να είναι σίγουρο ότι θα μπουν τελικά μόνο πρόσωπα που ταιριάζουν στο προφίλ των υπόλοιπων μελών. 

"Ο Tatum είναι μέλος του Raya εδώ και μερικές εβδομάδες. Θα ήθελε να γνωρίσει κάποια και δεν ντρέπεται γι’ αυτό" αναφέρει πηγή στο E! News. "Θέλει να διασκεδάσει ξανά και δεν τον ενδιαφέρει αν θα τη συναντήσει online, σε κάποιο γύρισμα ή στο δρόμο. Ένας φίλος του πρότεινε το Raya και σκέφτηκε ότι δεν έχει να χάσει κάτι". 

Ο ηθοποιός και η Jessie J χώρισαν τον περασμένο μήνα μετά από ένα χρόνο. Παρόλα αυτά παραμένουν φίλοι και έχουν στενή επαφή. Σύμφωνα με το US Weekly το προφίλ του αναφέρει "Ναι ήμουν στρίπερ, συγγνώμη" ενώ το τραγούδι του στην εφαρμογή είναι το "Brown Sugar” του D’Angelo.