Η Michelle Williams μόλις αρραβωνιάστηκε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σκηνοθέτη Thomas Kail.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Μichelle Williams αποχαιρετά τη δεκαετία με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μόλις αρραβωνιάστηκε με τον σκηνοθέτη Thomas Kail και περιμένουν και το πρώτο τους παιδί. 

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε να περπατάει χέρι-χέρι στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται η Williams για τα γυρίσματα της ταινίας Venom 2. Εκεί ρεπόρτερ την είδαν να αγοράζει και μωρουδιακά σε μια boutique στο Kensington, όπως αναφέρει το People.

Η σχέση τους ξεκίνησε στο Fosse/Verdon όπου ο Kail ήταν σκηνοθέτης και η Williams πρωταγωνίστρια. Μάλιστα γι’ αυτόν της το ρόλο κέρδισε καί ένα βραβείο Emmy. 

Πηγές αναφέρουν ότι η σχέση τους οφείλεται στη 14χρονη Matilda, την κόρη που είχε αποκτήσει η Williams με τον Heith Ledger, η οποία φαίνεται να έκανε το set up. H ηθοποιός είχε παντρευτεί και τον Phil Elverum, το 2018, με τον οποίο χώρισε φέτος. 

Η Williams έχει μιλήσει στο Vanity Fair το 2018, 10 χρόνια μετά το θάνατο του Heith και είχε πει πως δεν εγκαταλείπει την αγάπη. "Λέω πάντα στη Matilda ότι ο μπαμπάς της με αγάπησε πριν ο κόσμος πιστέψει ότι έχω ταλέντο, πριν να είμαι διάσημη, όμορφη και με ωραία ρούχα" είπε στο περιοδικό. 

Επιπλέον είχε πει πως θα προτιμούσε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως θα ήθελε επίσης να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους που πέρασαν το ίδιο. "Μην συμβιβάζεστε. Μην συμβιβάζεστε με κάτι που μοιάζει με φυλακή, που είναι δύσκολο ή που σας πληγώνει. Αν δεν μοιάζει με αγάπη, δεν είναι αγάπη".