Η Kate Middleton έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της για το 2020

Και φόρεσε ένα υπέροχο παλτό με ένα μοντέρνο καπέλο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge βρίσκονται ακόμα στο Norfolk καθώς η βασιλική οικογένεια γιόρτασε τα Χριστούγεννα στο Sandringham. Το ζευγάρι φωτογραφηθήκε ενώ πήγαινε στην εκκλησία St. Mary Madgalene, η οποία βρίσκεται δίπλα στο Sandringham, την Κυριακή το πρωί, ενώ συνόδευε τη βασίλισσα Ελισάβετ στη λειτουργία. 

Η Kate Middleton έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της για το 2020

Για την πρώτη της εμφάνιση για το 2020 η Kate φόρεσε ένα υπέροχο παλτό με ροδακινί λεπτομέρειες. Πολλοί από τους fans της πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα κομμάτι της Catherine Walker, εξαιτίας του σχεδίου του που θυμίζει τη δημιουργό. 

Το πιο εντυπωσιακό αξεσουάρ της Kate ήταν ένα καπέλο τύπου fedora με την υπογραφή των Hicks & Brown, το οποίο έδωσε στο look μία μοντέρνα πινελιά. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με μπότες Stuart Weitzman και τσάντα Jaeger.

queen elizabeth

H βασίλισσα Ελισάβετ έφτασε στην εκκλησία με αυτοκίνητο και φωτογραφήθηκε με ένα πολύ κομψό σύνολο σε ανοιχτό μοβ. Σύμφωνα με το People οι Kate και William φιλοξένησαν φίλους στο Norfolk λόγω των γενεθλίων της δούκισσας, που κλείνει τα 38. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι και εκεί βρίσκονται και οι γονείς της Kate, Carole και Michael Middleton, καθώς και οι Thomas van Straubenzee με τη μνηστή του, Lanigan-O’Keeffe, και David και Rose, Μαρκήσιος και Μαρκησία του Cholmondeley.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ