Είναι απίστευτο το πόσο μοιάζει ο μικρός Archie με τον Πρίγκιπα Harry μωρό

Οι ομοιότητες είναι πραγματικά αξιοθαύμαστες.

Ο τεσσάρων μηνών γιος του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Archie Mountbatten-Windsor, σήμερα το πρωί έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μαζί με τους γονείς του. Η οικογένεια επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Desmond Tutu στο Cape Town και ο μικρός πρίγκιπας έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν, μιας και μόλις έκανε το ντεμπούτο του μπροστά στις κάμερες.  Ντυμένος με ριγέ φόρμα, λευκό πουκάμισο και λευκά καλτσάκια, ο μικρός Archie έκλεψε την παράσταση, ενώ αμέσως το Internet γέμισε με σχόλια που εστιάζουν στο πόσο μοιάζει με τον πατέρα του Harry. 

Είναι απίστευτο το πόσο μοιάζει ο μικρός Archie με τον Πρίγκιπα Harry μωρό
Aν κοιτάξει κανείς τις εικόνες από την περιοδεία του Πρίγκιπα Κάρολου και της Πριγκίπισσας Diana στην Ιταλία 1985 θα διαπιστώσει ακριβώς αυτή την έντονη ομοιότητα. Εκείνη την εποχή ο Harry ήταν οκτώ μηνών, και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το σχήμα του προσώπου, τα μαλλιά και τα χαρακτηριστικά του γενικότερα, θυμίζουν έντονα τον Archie σήμερα. 

celebrities_princess diana prince harry
celebrities_ prince-harry-is-carried-by-his-nanny-barbara-barnes

Αν όμως ρίξει κανείς μια ματιά και στις παιδικές φωτογραφίες της Meghan Markle θα διαπιστώσει ότι ο γιος της έχει κληρονομήσει και κάποια δικά της στοιχεία, ίσως τη μύτη και τα μάτια της. 

Αρκετές μέρες μετά τη γέννηση του Archie, το Μάιο, η Meghan και ο Harry δεν ήταν ακόμα σίγουροι σε ποιον από τους δύο μοιάζει περισσότερο. "Ακόμη προσπαθούμε να καταλάβουμε", δήλωσε η Δούκισσα κατά το ντεμπούτο του γιου τους στο Windsor Castle, ενώ ο Harry σημείωσε ότι η εμφάνιση του Archie αλλάζει κάθε μέρα.

celebrities_prince-harry-duke-of-sussex-meghan-duchess-of-sussex-and-news-photo-

Από τότε που ο Archie άρχισε να κάνει περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις, όπως στη  βάπτιση του ή με την οικογένειά του το καλοκαίρι, οι ρεπόρτερ που ασχολούνται με τη βασιλική οικογένεια άρχισαν να βλέπουν όλο και περισσότερες ομοιότητες με τον μπαμπά του. Το κύριο στοιχείο τους ήταν κάποιες κόκκινες τούφες που ήδη από τον Αύγουστο είχαν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο κεφάλι του μωρού.