H Kim Kardashian West εξήγησε το βασικό λόγο που την έκανε να ασχοληθεί με την κοινωνική δικαιοσύνη

Με αφορμή το νέο της documentary "Kim Kardashian West: The Justice Project." μίλησε για το νέο μεγάλο της πάθος.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Κim Kardashian έχει δηλώσει πολλές φορές πως το τελευταίο διάστημα ασχολείται ενεργά με το ποινικό δίκαιο. Ξεκίνησε να σπουδάζει σε νομική σχολή και θέλει να ασχοληθεί με διάφορα κοινωνικά θέματα.

Στη νέα της συνέντευξη στο CR Fashion book, εκμυστηρεύτηκε πώς ο λόγος που ξεκίνησε να ασχολείται με αυτό είναι τα παιδιά της. " Μεγαλώνω τέσσερα έγχρωμα παιδιά σε μια κοινωνία και ένα σύστημα γεμάτο ανισότητες. Θέλω να κάνω όσα πιο πολλά μπορώ και να κάνω τη ζωή τους πιο εύκολη. Δεν ήξερα ποτέ πολλά για το σύστημα, μέχρι που ξεκίνησα να το ψάχνω πιο βαθιά. Μόλις συνειδητοποιήσει πόσα πράγματα είναι λάθος, δεν μπορούσα να σταματήσω. Η ανάμιξη μου σε αυτό γίνεται γιατί μεγαλώνω, έχω παντρευτεί, έχω παιδιά και μια εντελώς διαφορετική ζωή. Τώρα νιώθω πως έχω υποχρέωση σε εμένα και στα παιδιά μου, και θέλω να είμαι μητέρα υπόδειγμα για αυτά”,  δήλωσε μεταξύ άλλων. 

H Kim Kardashian West εξήγησε το βασικό λόγο που την έκανε να ασχοληθεί με την κοινωνική δικαιοσύνη

Το νέο της documentary "Kim Kardashian West: The Justice Project" θα μεταδοθεί τον Απρίλιο στο κανάλι Oxygen. Η κάμερα θα την ακολουθεί σε συναντήσεις, συνεντεύξεις και σε όλη αυτή τη προσπάθεια να βοηθήσει όλους όσους θεωρεί πως αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: 

Η Kim Kardashian ξεκίνησε τη προσπάθεια μεταρρύθμισης των αμερικανικών φυλακών τον Μάιο του 2018, όταν έφτασε μέχρι τον Λευκό Οίκο και κατάφερε να αποφυλακίσει τη Alicia Marie Johnson, μια καταδικασθείσα γυναίκα σε ισόβια κάθειρξη για διακίνηση ναρκωτικών.