Η Katy Perry ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από το νέο της music video

Η pop star και ο αρραβωνιαστικός της, Orlando Bloom, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Katy Perry ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Orlando Bloom, μέσω του νέου της music video, Never Worn White, κατά τη διάρκεια του οποίου αποκάλυψε τη φουσκωμένη κοιλιά της.

"OMG, πολύ χαίρομαι που δεν πρέπει να ρουφιέμαι πια", έγραψε στο tweet που δημοσίευσε μετά την πρεμιέρα του video, "ή να κρατάω μια μεγάλη τσάντα".

Η pop star, η οποία είναι μαζί με τον Bloom από το 2016, εξήγησε γιατί αποφάσισε να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα μέσα από το music video. Αποκάλυψε επίσης πως έχει ήδη λιγούρες με τις επικρατέστερες να είναι αυτές για burrito και καυτερή κόκκινη σάλτσα. "Ήθελα να σας τα πω όλα παιδιά αλλά ήξερα πως θα σας τα έλεγα με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από τη μουσική μου... γιατί υποθέτω πως έτσι σας μιλάω. Έτσι μιλάμε μεταξύ μας.", είπε. 

Ο Bloom και η Perry γνωρίστηκαν το 2016 στις Χρυσές Σφαίρες όταν ο ηθοποιός έκλεψε ένα μπέργκερ από το τραπέζι της τραγουδίστριας. Πολύ σύντομα ξεκίνησαν να βγαίνουν, αλλά χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2017. Την επόμενη χρονιά, αποφάσισαν να είναι και πάλι μαζί και τελικά αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2019. Ο Bloom της έκανε πρόταση γάμου ενώ βρίσκονταν μέσα σε ένα ελικόπτερο, το οποίο και προσγειώθηκε πάνω σε μια σκεπή, όπου βρίσκονταν οι φίλοι και οι συγγενείς τους.

Ο ηθοποιός έχει ένα ακόμα γιο (9 ετών) με την πρώην σύζυγό του Miranda Kerr.

Δείτε το music video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ