Η Demi Lovato μίλησε για τη μάχη της με τη βουλιμία και τις ουσίες

"Tελικά, πήρα τις αποφάσεις που οδήγησαν σε αυτό που είμαι σήμερα".

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Demi Lovato δεν φοβάται να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στο παρελθόν. Πρόσφατα, βρέθηκε στην εκπομπή "The Ellen DeGeneres Show" όπου μίλησε στην παρουσιάστρια για την υποτροπή που είχε μετά από έξι χρόνια νηφαλιότητας, πώς κατάφερε να επανέλθει αλλά και για τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε.  

"Κατάφερα στα 19 μου να είμαι νηφάλια. Ήμουν δηλαδή νηφάλια σε ηλικία που δεν επιτρεπόταν καν να πιω.  Είχα την βοήθεια που έπρεπε αφού όλη η ομάδα μου ήταν δίπλα μου. Οι διατροφικές διαταραχές που είχα να αντιμετωπίσω όμως, έφεραν δυσκολίες. Μέσα στα χρόνια όλο αυτό έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Όλοι κοίταζαν τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς να δουν τι είχα παραγγείλει στις εξόδους μου. Όλα αυτά με έκαναν δυστυχισμένη. Η βουλιμία έγινε χειρότερη και όταν ζήτηση βοήθεια, δεν είχα.  Οπότε σκεφτόμουν πως ήμουν νηφάλια αλλά μίζερη. Οπότε γιατί να μην ξεκινήσω να πίνω ξανά, αφού τότε ήμουν λιγότερο μίζερη;" δήλωσε η τραγουδίστρια. 

Η Demi Lovato μίλησε για τη μάχη της με τη βουλιμία και τις ουσίες

Όπως εκμυστηρεύτηκε στη συνέντευξη, η ομάδα της την συμβούλευσε να μην ξεκινήσει να πίνει ξανά, αφού αυτό θα ήταν εγωιστικό και καταστροφικό. "Όταν το άκουσα αυτό, ένιωθα πως με εγκαταλείπουν.  Ένιωθα εγκατάλειψη και ξεκίνησα να πίνω ξανά, πήγαινα σε parties και εκεί υπήρχαν κι άλλα πράγματα. Όλα αυτά ήταν τρεις μήνες πριν βρεθώ στο νοσοκομείο".


Η ίδια αποκάλυψε πώς όλα άλλαξαν όταν αποφάσισε να πάρει την ευθύνη για τις πράξεις της.  "Είναι πολύ σημαντικό που κάθομαι εδώ και μπορώ να πω σε όλους πώς μπορούν να το ξεπεράσουν. Η διαδρομή θα είναι δύσκολη αλλά μπορούν να βρεθούν στην αντίθετη πλευρά. Μην το ξεχνάτε. Όσο παίρνετε την ευθύνη για τις πράξεις σας μπορείτε να αφήνεται πίσω το παρελθόν και να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας, αλλά να αφήνεται και τους άλλους να σας αγαπήσουν.” είπε μεταξύ άλλων.