Αυτός είναι ο λόγος που ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση

Η σχέση με το σκάνδαλο του πρίγκιπα Andrew.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Και το BBC αλλά και το ITV επιβεβαίωσαν πως δεν πρόκειται να καλύψουν ζωντανά το γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Edoardo Mapelli Mozzi. 

Οι γάμοι των παιδιών του πρίγκιπα Andrew έχουν πολύ πιο μικρό ενδιαφέρον από εκείνων του πρίγκιπα Καρόλου, κάτι που εξηγεί γιατί το BBC αποφάσισε να μην προβάλει το γάμο της πριγκίπισσας Ευγενείας με τον Jack Brooksbank τον Οκτώβριο του 2018. Το ITV ωστόσο προέβαλε ένα 3ωρο αφιέρωμα, στα πλαίσια του οποίου μαγνητοσκοπήθηκε και η τελετή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσον αφορά τη μεγάλη μέρα της Βεατρίκης, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το BBC επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι δεν θα κάνει κάποιο αφιέρωμα στο γάμο, αλλά ότι θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για τυχόν νέα που σχετίζονται με το θέμα μέσω των καναλιών του. Το ITV από την άλλη επιβεβαίωσε πως αποκλείεται να καλύψει το γεγονός στο πρωινό πρόγραμμά του. 

Μπορεί το παλάτι του Buckingham να μην έχει κάνει ακόμα κάποιο σχόλιο, ωστόσο οι φήμες λένε πως οι αποφάσεις των δύο τηλεοπτικών δικτύων αποτελούν απάντηση στο σκάνδαλο που ξέσπασε πρόσφατα γύρω από το όνομα του πρίγκιπα Andrew.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ