Το μήνυμα υποστήριξης της Ellen Pompeo για τον κορωνοϊό

"Πολλοί από εμάς έχουμε το προνόμιο να μπούμε σε εθελούσια καραντίνα..."

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο κόσμος αρχίζει να αναγνωρίζει ότι ο COVID-19 αποτελεί μία παγκόσμια απειλή. Ακόμα και ο Tom Hanks και η Rita Wilson διαγνώστηκαν πρόσφατα με κορωνοϊό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όλο και περισσότεροι celebrities να εκφράζουν το σεβασμό τους στους εργαζομένους υγειονομικής περίθαλψης που φροντίζουν τους ασθενείς καθώς ο κορωνοϊός εξαπλώνεται.

Αυτή την εβδομάδα, η πρωταγωνίστρια του Grey's Anatomy, Ellen Pompeo χρησιμοποίησε το Instagram της για να δείξει την ευγνωμοσύνη της στους ειδικούς για την υγεία, καθώς εργάζονται σκληρά για να καταπολεμήσουν το ξέσπασμα του COVID-19.

"Αυτό είναι το ευχαριστήριο post μου για τις νοσοκόμες, τους γιατρούς και όλους τους εργαζομένους της υγειονομικής περίθαλψης. Πολλοί από εμάς έχουμε το προνόμιο να μπούμε σε εθελούσια καραντίνα, να απομονωθούν και να προσπαθήσουν να παραμείνουν υγιείς και κανένας από εσάς δεν έχει αυτό το προνόμιο. Όλοι πρέπει να είστε στην πρώτη γραμμή αυτής της κατάστασης που σίγουρα φαίνεται άσχημη τώρα αλλά θα χειροτερέψει τις επόμενες δύο εβδομάδες " σχολίασε η ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ