X

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη ακυρώνει τη γαμήλια δεξίωση στο παλάτι του Buckingham εξαιτίας του κορωνοϊού

Η ίδια και ο αρραβωνιαστικός της δεν έχουν επιβεβαιώσει αν θα αναβληθεί η τελετή ή θα γίνει με λιγότερους καλεσμένους.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Edoardo Mapelli Mozzi αναδιαμορφώνουν τα σχέδια για τον επικείμενο γάμο τους. Αρχικά, το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να γιορτάσει το γάμο του με μια εντυπωσιακή δεξίωση στους κήπους του Buckingham, μετά την τελετή που θα λάβει χώρα στο Παρεκκλήσι του St. James στις 29 Μαΐου.

Το παλάτι του Buckingham Palace εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, εκφράζοντας τις ανησυχίες του για τη δεξίωση καθώς υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και για το πόσο θα εξακολουθεί να επηρεάζει ταξίδια, events και κοινωνικές συναντήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. 

"Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Mapelli Mozzi ανυπομονούν να παντρευτούν όμως γνωρίζουν ότι πρέπει να αποφύγουν ένα μη απαραίτηρο ρίσκο στην τρέχουσα κατάσταση. Ακολουθώντας τις οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης και πέρα από αυτή, το ζευγάρι θα δει εκ νέου τις γαμήλιες προετοιμασίες" αναφέρει μία δήλωση από το Buckingham.

Η ανακοίνωση δεν επιβεβαιώνει την απόφαση του ζευγαριού για αναβολή του γάμου ή για μία τελετή με πολύ λιγότερους καλεσμένους.  Ωστόσο, η γαμήλια δεξίωση δεν θα πραγματοποιηθεί στο παλάτι του Buckingham.

Η πανδημία του COVID-19 έχει προκαλέσει μία σειρά ακυρώσεων, ενώ πολλές εκδηλώσεις αναβάλλονται επ' αόριστον.