Ο κορωνοϊός "χτύπησε" και το Coachella

Το μουσικό φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο για τον επόμενο μήνα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η παγκόσμια ανησυχία για την εξάπλωση του κορωνοϊού εντείνεται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση ή αναβολή πολλών εκδηλώσεων. Τα τελευταία νέα αφορούν στο Coachella που πιθανότατα να αναβληθεί λόγω της κατάστασης. 

Σύμφωνα με το Variety, η εταιρεία Goldenvoice "ενημερώνει τους πράκτορες επί του παρόντος ζητήματος και ενημερώνεται για το ποιος είναι διαθέσιμος για τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου - από τις 9 του μήνα κι έπειτα". Τόσο το Coachella όσο και το Stagecoach Musical Festival, αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις εξαιτίας της επιδημίας - μια απόφαση που ήταν "αναπόφευκτη" καθώς κυριαρχεί ο πανικός του κορωνοϊού.

Το Coachella ήταν προγραμματισμένο για τις 10-12 Απριλίου και 17-19 Απριλίου, με ονόματα όπως Rage Against the Machine, Travis Scott και Frank Ocean. Θα ακολουθούσε το Stagecoach στις 24-26 Απριλίου με τις εμφανίσεις - μεταξύ άλλων - των Carrie Underwood, Eric Church και Thomas Rhett.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θέμα του κορωνοϊού συνεχίζει να κυριαρχεί στα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται. Η γενική συμβουλή είναι να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τα μικρόβια όσο είναι δυνατόν: Να τηρείτε τους βασικούς κανόνες καθαριότητας, να πλένετε τα χέρια σας και να καλύπτετε το στόμα σας όταν βήχετε.