Η Lady Gaga ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία με το σύντροφό της

Η pop star αποκάλυψε όλα όσα κάνουν όσο βρίσκονται σε καραντίνα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Lady Gaga ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι θα μπει σε εθελοντική καραντίνα προκειμένου να βοηθήσει κι εκείνη στη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Λοιπόν μίλησα με κάποιους γιατρούς και επιστήμονες. Δεν είναι εύκολο για κανέναν αυτήν τη στιγμή αλλά το πιο ευγενικό/υγιές που μπορούμε να κάνουμε είναι να μπούμε σε καραντίνα και να μην συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους άνω των 65 και σε μεγάλες ομάδες", έγραψε. "Εύχομαι να μπορούσα να δω τους γονείς και τους παππούδες μου τώρα αλλά είναι πολύ πιο ασφαλές να μην τους μεταδώσουμε τον ιό αν τον έχουμε. Μένω σπίτι με τα σκυλιά μου. Αγαπώ τον κόσμο, θα το περάσουμε όλο αυτό. Εμπιστευτείτε με, μίλησα με το Θεό- είπε ότι θα είμαστε καλά", συνέχισε.  

Μόλις τώρα όμως αποκάλυψε πως στο σπίτι μαζί της είναι και ο σύντροφός της, Michael Polansky, ανεβάζοντας μία κοινή τους selfie. "Έκτη μέρα της καραντίνας! Μένουμε δυνατοί, παίζουμε video games και χαρτιά και φροντίζουμε τους εαυτούς μας", έγραψε στη λεζάντα. "Θυμηθείτε να μην αγχώνεστε και να κινείτε το σώμα σας. #selflove #selfcare #bekind Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε τον ιό σε περίπτωση που τον έχετε. Είναι υπέροχο να μένετε σπίτι αν μπορείτε! Τι ευγενική κίνηση για τον πλανήτη ❤️."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ