Πού βρίσκονται τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αυτή την περίοδο;

Όλοι τους έχουν αποσυρθεί μακριά από το παλάτι του Buckingham.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι και η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από το Λονδίνο εξαιτίας της έκτακτης κατάστασης. 

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα οι Kate και William, μαζί φυσικά με τα τρία τους παιδιά, George, Charlotte και Louis, περνούν αυτές τις μέρες στο Sandringham το οποίο βρίσκεται βόρεια του Λονδίνου. Πρόκειται για ένα σπίτι στο οποίο έτσι κι πηγαίνουν οικογενειακώς όταν δεν έχουν υποχρεώσεις και όταν τα παιδιά δεν έχουν σχολείο. Η Κate Midletton μάλιστα έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι της αρέσει ιδιαίτερα να περνούν χρόνο εκεί καθώς βρίσκονται κοντά στη φύση και μπορούν να κάνουν διάφορες δραστηριότητες εκτός σπιτιού, όπως το να μαζέψουν λουλούδια ή να τρέξουν στην εξοχή. 

Οι Meghan και Harry με τη σειρά τους βρίσκονται στον Καναδά. Το ζευγάρι αποχώρησε από τη Βρετανία πριν από μερικές μέρες και ταξίδεψε στο Βανκούβερ όπου βρίσκεται και ο μικρός Archie. "Απολαμβάνουν αυτή την ήσυχη ζωή. Κάνουν μεγάλες βόλτες, γιόγκα και η Meghan μαγειρεύει. Τους αρέσει πολύ το σπίτι και φυσικά το να περνούν χρόνο με τον Archie και τα σκυλιά τους” αναφέρει πηγή στο αμερικανικό People. Μάλιστα λίγες μέρες πριν ο Harry μοιράστηκε ένα μικρό βίντεο από το σπίτι τους στον Καναδά με την αφορμή της ακύρωσης των Invictus Games, καθώς θέλησε ο ίδιος να ενημερώσει τον κόσμο και φυσικά να περάσει το δικό του μήνυμα για τη δύσκολη περίοδο που διανύει όλος ο πλανήτης. 

Ο πρίγκιπας Κάρολος λέγεται ότι βρίσκεται στο Highgrove Estate στο Gloucestershire μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα. Εκεί ο διάδοχος του θρόνου ασχολείται με τους κήπους του σπιτιού, όπου βρίσκεται και ένα δεντρόσπιτο που είχε φτιαχτεί για τον William το 1988. 

Η Ελισάβετ βρέθηκε και πάλι με το Φίλιππο, μετά από παραπάνω από ένα μήνα και από την Πέμπτη είναι μαζί στο Κάστρο του Windsor. Η βασίλισσα έφυγε από το Λονδίνο μαζί με τα αγαπημένα της κατοικίδια μία εβδομάδα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, μιας και επρόκειτο έτσι κι αλλιώς να φύγει για να περάσει μαζί με τον Φίλιππο τις διακοπές του Πάσχα.