Η Ellen DeGeneres ζητάει συμβουλές... καραντίνας από τη Jennifer Aniston

Και φυσικά η Aniston δίνει τις ιδέες της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H απομόνωση είναι πλέον το πιο σημαντικό που μπορούν όλοι να κάνουν προκειμένου να μειωθεί η εξάπλωση του COVID-19. Έτσι οι celebrities όλο αυτό το διάστημα χρησιμοποιούν τα social media για να μοιραστούν τα tips τους για το πώς απασχολούνται τώρα που βρίσκονται στο σπίτι.

Η Ellen DeGeneres έχει ακόμα περισσότερο ελεύθερο χρόνο από τότε που η παραγωγή σταμάτησε το show της για λόγους ασφάλειας. Για να περνάει την ώρα της ανεβάζει βίντεο στο Instagram ανάμεσα στα οποία και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχει με τους διάσημους φίλους της, όπως η Jennifer Aniston. 

Ποστάροντας ένα ξεκαρδιστικο clip η DeGeneres έγραψε "Σε τέτοιους καιρούς είναι ωραίο να έχεις φίλους σαν τη Jennifer Aniston”. H παρουσιάστρια ρώτησε τη σταρ πώς περνάει το χρόνο της κατά τη διάρκεια της καραντίνας και η Aniston αστειεύτηκε "Δεν έχει αλλάξει και κάτι από την τελευταία φορά που μιλήσαμε, δηλαδή πριν από μισή ώρα."

Όταν την πίεσε για ιδέες η Aniston απάντησε "Ακόμα τακτοποιώ τη ντουλάπα μου" και συνέχισε "Συστήνω ένα ανοιξιάτικο ξεκαθάρισμα αυτή την περίοδο. Τα βιβλία προφανώς είναι μια πολύ καλή επιλογή."

Όταν η DeGeneres αποκάλυψε ότι παράτησε το παζλ που έφτιαχνε γιατί το τραπέζι αποδείχτηκε πολύ μικρό, η Aniston της πρότεινε να δοκιμάσει το πάτωμα αλλά η παρουσιάστρια απάντησε πως "έχουμε τέσσερα σκυλιά και δύο γάτες, αυτό δεν μπορεί να γίνει".