Η Fran Drescher και η Britney Spears καλούν τον κόσμο σε γενική απεργία και το Twitter τις λατρεύει

Stars αλλά και συντρόφισσες.

Οι celebrities αντιδρούν στην πανδημία με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Κάποιοι έκαναν δωρεές, πολλοί διασκέδασαν το κοινό τους κάνοντας live συναυλίες στο Instagram και μερικοί άλλοι έχουν βαλθεί να "ρίξουν τον καπιταλισμό" χρησιμοποιώντας μαρξιστικές θεωρίες. Ανάμεσα στους τελευταίους βρίσκονται οι Britney Spears και Fran Drescher, οι οποίες έκαναν έκκληση για γενική απεργία και ανακατανομή του πλούτου μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Spears μοιράστηκε ένα quote της Mimi Zhu που έλεγε μεταξύ άλλων: "Θα τροφοδοτήσουμε ο ένας τον άλλο, θα αναδιανείμουμε τον πλούτο, θα απεργήσουμε και θα κατανοήσουμε πόσο σημαντικοί είμαστε στους τόπους που πρέπει να μείνουμε. Η κοινωνία κινείται πέρα από τους τοίχους. Είμαστε μαζί σε αυτό".

Στην αναδημοσίευση, η Spears χρησιμοποίησε τη φράση της Zhou, "η κοινωνία κινείται πέρα από τους τοίχους 🌹🌹🌹." (Ίσως αξίζει να επισημανθεί ότι το τριαντάφυλλο χρησιμοποιείται ευρέως ως σύμβολο του σοσιαλισμού, αν και δεν είναι σαφές εάν η pop star το χρησιμοποίησε σκόπιμα.)

Η Drescher εξέφρεσε ρητά τις αντικαπιταλιστικές πεποιθήσεις της στο Twitter. Απαντώντας σε ένα άλλο tweet που καλεί για γενική ή μαζική απεργία από εργαζόμενους σε διαφορετικές βιομηχανίες μέχρι να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους, η Drescher έγραψε: "Συμφωνώ ... Ο καπιταλισμός έχει γίνει συνώνυμο του Ruling Class Elite!Όταν το κέρδος είναι πάνω από όλα θα πρέπει να προβληματιστούμε".

Όποιες κι αν είναι οι πολιτικές ιδεολογίες των δύο σταρ, το Twitter τάχθηκε υπέρ τους.