Η Courtney Cox περνάει τον χρόνο της στην απομόνωση βλέποντας Friends

Μια ωραία ιδέα καθώς #menoumespiti.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Courtney Cox περνάει τον χρόνο της στην απομόνωση βλέποντας ασταμάτητα Friends. Πολλοί από εμάς ξαναβλέπουμε τις αγαπημένες μας σειρές όσο #menoumespiti, προκαλώντας τον εαυτό μας σε ατελείωτο binge-watching. Η Cox όμως δεν παρακολουθεί μία οποιαδήποτε σειρά αλλά το θρυλικό sitcom όπου πρωταγωνίστησε για μία δεκαετία ως Monica Geller.

"Ο κόσμος αγαπάει τόσο πολύ τη σειρά οπότε είπα να τη δω. Δεν θυμάμαι καν τον εαυτό μου σε αυτή, έχω τόσο κακή μνήμη" σχολίασε στον Jimmy Kimmel μέσα από ένα video. "Θυμάμαι φυσικά ότι λάτρευα τους πάντες και διασκέδαζα αρκετά όσο ήμουν στη σειρά, θυμάμαι κάποιες στιγμές αλλά όχι τι συνέβαινε σε κάθε επεισόδιο" συνέχισε, προσθέτοντας ότι αγόρασε ολόκληρο το σετ των Friends από το Amazon, καθώς το Netflix απέσυρε τη σειρά στην Αμερική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρά το γεγονός όμως ότι η Cox ξαναβλέπει τη σειρά, αποκάλυψε ότι αγχώνεται όταν ο κόσμος την ρωτά trivia από τα επεισόδια. Ο Kimmel αποφάσισε να τεστάρει τη μνήμη της, βάζοντάς της ένα κουίζ και παρόλο που το θέμα ήταν η Monica, η ηθοποιός έχασε 5-0.