Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ευχαρίστησαν προσωπικά τους εργαζόμενους των νοσοκομείων

Οι Cambridges αναγνωρίζουν την ακούραστη προσπάθεια τους εν μέσω της πανδημίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι Cambridges εξέφρασαν για ακόμα μία φορά την ευγνωμοσύνη τους στο προσωπικό των νοσοκομείων, αναγνωρίζοντας την ακούραστη προσπάθεια όλων των εργαζομένων που μάχονται εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο πρίγκιπας William και η δούκισσα Kate χρησιμοποίησαν τον επίσημο λογαριασμό του Kensington Palace στο Twitter για να μοιραστούν ένα ηχογραφημένο μήνυμα απευθυνόμενοι στους εργαζόμενους του Queen’s Hospital Burton στην Αγγλία και του University Hospital Monklands στη Σκωτία.

"Θα ήθελα απλώς να πω εκ μέρους και των δυο μας πόσο υπερήφανοι είμαστε από όλους εσάς και πόσο εκπληκτικά κάνετε τη δουλειά σας σε τέτοιες ακραίες συνθήκες", δήλωσε ο δούκας του Cambridge. "Ξέρω ότι το βλέπετε όλοι ως δουλειά και έτσι συνεχίζετε, αλλά αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο και εσείς κάνετε μια απίστευτη δουλειά. Όλη η χώρα είναι περήφανη για σας, όχι μόνο εμείς, και το εννοούμε πραγματικά. Σας ευχαριστώ λοιπόν για όλα όσα κάνετε και για όλο αυτόν τον χρόνο που δίνετε".

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge βρίσκονται σε καραντίνα με τα παιδιά τους, George, Charlotte και Louis στην κατοικία τους στο Sandringham.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ