H Tina Knowles μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της Beyonce και του Jay-Z

"Τόσες όμορφες στιγμές από εκείνη την ημέρα, δώδεκα χρόνια μετά".

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Beyoncé και ο Jay-Z παντρεύτηκαν πριν από 12 χρόνια και η οικογένειά τους γιόρτασε την επέτειό τους. Η μητέρα της τραγουδίστριας, Tina Knowles μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία από τη γαμήλια τελετή του ζευγαριού. Η νύφη και ο γαμπρός φαίνονται πολύ λαμπεροί και χαρούμενοι σε μια ασπρόμαυρη λήψη αμέσως μετά την τελετή.

Η Τina Knowles ανέβασε τη φωτογραφία και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: "Ευτυχισμένη επέτειο στην Bey και στον Jay. Mοιάζει σαν χθες όταν οι δυο τους περπάτησαν σε αυτό τον διάδρομο. Αυτά είναι τα χέρια μου που της αγγίζουν το φόρεμα! Εγώ σχεδίασα εκείνο το φόρεμα. Τόσες όμορφες αναμνήσεις από εκείνη την ημέρα, 12 χρόνια μετά και τρία υπέροχα παιδιά."

Ο ιερέας που τέλεσε τον γάμο τους 12 χρόνια πριν, έκανε repost τη φωτογραφία και έγραψε: "Ήταν τιμή μου πριν 12 χρόνια που ήμουν κομμάτι μιας τόσο μαγικής στιγμής και ενός υπέροχου ζευγαριού. Μια υπέροχη στιγμή που ολοκληρώθηκε με ένα καταπληκτικό φόρεμα που έφτιαξε η αγαπημένη μου φίλη Tina και φόρεσε η υπέροχη νύφη Beyoncé."

Το ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του το 2018 σε μια τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.