Η Rihanna δέχτηκε ένα βραβείο από την PETA για τη faux-leather συλλογή της Fenty

Το Compassion in Fashion Award είναι αφιερωμένο στην "κομψή και cruelty-free vegan σειρά ρούχων" της Rihanna.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Rihanna είναι αποδέκτης ενός ακόμα βραβείου, το οποίο κερδίζει επάξια. Η μουσικός και επιχειρηματίας δημιούργησε μια faux-leather συλλογή για τη Fenty καινοτομώντας για ακόμα μία φορά και στη βιομηχανία της μόδας.

Σύμφωνα με το website της PETA: "Η PETA αναγνωρίζει ότι η Rihanna χρησιμοποίησε για όλη τη νέα FENTY συλλογή της αποκλειστικά leather-free υλικά, και την ευχαριστούμε γι΄αυτό, δείχνοντας πώς  τα κομψά και cruelty-free vegan ρούχα μπορεί να είναι φιλικά τόσο προς τα ζώα όσο και στο περιβάλλον".

Η Senior Vice President της PETA Lisa Lange είπε σε δήλωσή της "Η Rihanna θα πρέπει να αναγνωριστεί για αυτή την εκπληκτική cruelty-free συλλογή... Με τη νέα της vegan συλλογή, η Rihanna δείχνει πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσεις ένα killer look χωρίς να χρειαστεί να πεθάνουν ζώα".

Στο Twitter, η PETA γιόρτασε τη νέα συλλογή της Rihanna γράφοντας "Αποδεικνύει ότι η #VeganFashion μπορεί να σε κάνει να λάμπεις σαν διαμάντι (σ.σ. αναφέρεται στον στίχο της τραγουδίστριας shine bright like a diamond). Η PETA απονέμει στη @rihanna το Compassion in Fashion βραβείο για τη φανταστική leather-free @FentyOfficial capsule collection!"