Μια συγκινητική στιγμή αποδεικνύει γιατί ο Brad Pitt είναι πραγματικός star

Ο ηθοποιός δεν φοβάται να δείξει την πιο ευαίσθητη πλευρά του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Brad Pitt δεν φοβάται να δείξει και την πιο ευαίσθητη πλευρά του. Σε ένα επεισόδιο του Celebrity IOU, ο ηθοποιός παίρνει μέρος στην ανακαίνιση του σπιτιού της επί σειρά ετών συνεργάτιδάς του και makeup artist, Jean Black, η οποία αποφάσισε να φτιάξει το σπίτι των ονείρων της. Ο Pitt μάλιστα αποκάλεσε τη Black "οικογένειά του” και δεν δίστασε να συμμετέχει ενεργά στην ανακαίνιση, για να τη βοηθήσει. 

Στο preview clip του επεισοδίου, ο Pitt φαίνεται πως δακρύζει τη στιγμή που αγκαλιάζει τη φίλη του και μέλος της ομάδας του. Οι Jonathan και Drew Scott μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Brad Pitt και τη συμμετοχή του στο project ενώ δεν παρέλειψαν να αναφέρουν πόσο σοκαρίστηκαν όταν διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά προσγειωμένο star.

"Ήθελε να νιώθουν άνετα και να πέρασε χρόνο με όλους έτσι ώστε να τους γνωρίσει καλύτερα. Και το τέλος θυμόταν τα ονόματα όλων, και από την παραγωγή αλλά και από την ομάδα της κατασκευαστικής εταιρείας” θυμάται ο Jonathan. "Θυμόταν τους πάντες και ήθελε να βεβαιωθεί ότι όλοι έχουν καταλάβει το πόσο ευγνώμων είναι γι’ αυτό που συνέβαινε. Ήταν ένας πραγματικός gentleman με όλη τη σημασία της λέξης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ