Η Cardi B και ο Bernie Sanders σε ένα Instagram liveμιλάνε για το σύστημα υγείας, τον Joe Biden και τα "νύχια της καραντίνας"

Οι δυο τους μιλάνε για το σύστημα υγείας, τον Joe Biden και τα "νύχια της καραντίνας".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για τις επερχόμενες εκλογές και τις επιπτώσεις του Covid-19 συζήτησαν μεταξύ άλλων η Cardi B και ο γερουσιαστής του Βερμόντ, Bernie Sanders ή "θείο Μπέρνι" όπως τον αποκάλεσε η ίδια στο Instagram live που διοργάνωσε.

Ο Sanders, ο οποίος ανέστειλε την προεδρική του εκστρατεία την περασμένη εβδομάδα, ξεκίνησε τη συνέντευξη ρωτώντας την Cardi B: "Θέλω να ρίξεις μια ματιά στα νύχια μου", είπε, κρατώντας τα χέρια του ψηλά. "Πώς φαίνονται;"

"Δείχνουν πολύ νύχια καραντίνας" απάντησε η Cardi B, δείχνοντας τα δικά της μπλε νύχια. "Μπορώ να σου πω ότι είμαι σε καραντίνα εδώ και καιρό με αυτά τα νύχια. Αλλά ξέρεις τι; Είναι ok θείε Μπέρνι" πρόσθεσε. Η ράπερ από το Μπρονξ συνέχισε τη συζήτηση για τις εκλογές, εκφράζοντας πόσο αναστατωμένη ήταν όταν ανακάλυψε ότι ο Sanders παραιτήθηκε από την εκστρατεία. Η ίδια μάλιστα ζήτησε από τον Bernie να αναλύσει γιατί υποστηρίζει τον Joe Biden. Είναι η δεύτερη φορά που η Cardi B παίρνει συνέντευξη από τον γερουσιαστή. Το περασμένο καλοκαίρι, οι δύο τους μίλησαν για την εκπαίδευση, τους μισθούς, τις θέσεις εργασίας και την αστυνομική βία.