Η 7χρονη κόρη της Drew Barrymore την φωτογράφισε για το εξώφυλλο μεγάλου μεριοδικού

Ελέω πανδημίας ακόμα και οι μεγαλύτερες stars αναγκάζονται να γίνουν εφευρετικές

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το εξώφυλλο της Drew Barrymore στο Sunday Times Style ήταν κανονισμένο εδώ και καιρό, αλλά η πανδημία πρόλαβε τις καταστάσεις και η 45χρονη ηθοποιός έμεινε, τελευταία στιγμή, χωρίς φωτογράφηση αφού λόγω της καραντίνας ήταν αδύνατο να ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Υόρκη για να φωτογραφηθεί, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Κάπως έτσι, στην ιστορία μπαίνει η 7χρονη κόρη της Barrymore, Olive, η οποία ανέλαβε να φωτογραφήσει την μαμά της στην παραλία, για τις ανάγκες του editorial. "Σίγουρα τα πράγματα παραδοσιακά δεν γίνονται έτσι, αλλά βλέπω αυτές τις μέρες ως μία ευκαιρία να κάνω τα πάντα διαφορετικά. Οι Sunday Times μού έστειλαν μία τσάντα γεμάτη με κάμερες- έγχρωμες και ασπρόμαυρες- και πολλά φιλμ! Και κάπως έτσι, πήγαμε, με την βοήθεια της Christy Doramus (μίας γυναίκας με την οποία συνεργάζομαι για σχεδόν μία δεκαετια τώρα, η οποία μένει κοντά μας και κράτησε την απαραίτητη απόσταση)", έγραψε η Barrymore στο editorial της, συμπληρώνοντας "την πρώτη μέρα πήγαμε στην παραλία την ώρα που έδυε ο ήλιος, κουβαλώντας μαζί μας μία τσάντα γεμάτη ρούχα που είχε στείλει το περιοδικό. Άλλαξα στην άμμο κοιτώντας αν βρισκόταν κανείς γύρω μας. Δεν υπήρχε ψυχή. Ο κόσμος είναι πολύ ήρεμος αυτή τη στιγμή και μπορείς να το νιώσεις. Την μία στιγμή νιώθεις ερημιά και την άλλη σού φαίνονται όλα σαν παιδική χαρά".  

Η ηθοποιός ανέβασε μερικές behind the scenes φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram, στις οποίες βλέπουμε την μικρή Olive επί τω έργω. "Υπόσχεσαι να μην με φωτογραφήσεις από κάτω;" ρώτησε η διάσημη μαμά την κόρη της, με την τελευταία να απαντάει "Ναι. Και έτσι δεν θα φαίνεται σαν να έχεις μεγάλο σαγόνι".  

Πηγή: madamefigaro.gr