Lady Gaga - Ariana Grande | Κυκλοφορούν κι επίσημα τραγούδι μαζί

To "Rain on Me" αναμένεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Lady Gaga διανύει την εποχή του Chromatica, όμως αποφάσισε να προσκαλέσει και μια φίλη στη διαδρομή. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πρόσφατα τα κομμάτια του 6ου της άλμπουμ, παρουσιάζοντας συνεργασίες και με τους Ariana Grande, Elton John, and Blackpink.

Οι φήμες για την επικείμενη συνεργασία των δύο pop stars πάνω σε ένα τραγούδι με τίτλο "Rain on Me" ενισχύθηκαν τον Μάρτιο, ειδικά μετά από μία συνέντευξη της Gaga στο περιοδικό Paper, όπου είπε πώς δούλευε πάνω σε ένα χορευτικό κομμάτι με μία συνάδελφό της.

"Κάθισα μαζί της και συζητήσαμε για τις ζωές μας. Είναι για δύο γυναίκες που συζητούν για την πορεία τους και για το πώς να νιώθουν ευγνωμοσύνη για αυτό που κάνουν" πρόσθεσε η Gaga, η οποία περιέγραψε το τραγούδι ως μια "γιορτή για όλα τα δάκρυα.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν όταν η Gaga αποκάλυψε τους τίτλους των τραγουδιών για το Chromatica, που περιλαμβάνουν και το "Rain on Me". Η Grande μοιράστηκε με τη σειρά της τα νέα στο Twitter.

Το Chromatica θα κυκλοφορούσε αρχικά στις 10 Απριλίου, όμως τελικά αναμένεται να βγει αργότερα μέσα στον χρόνο. Ίσως η αποκάλυψη των τραγουδιών να είναι ένα σημάδι ότι το άλμπουμ καταφτάνει.