Η Gigi Hadid γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της με τη Bella και τη Yolanda στην καραντίνα

Οι ευχές της μητέρας της και η τέλεια τούρτα γενεθλίων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο κόσμος συνεχίζει να μένει κλεισμένος στα σπίτια του και τον κανόνα ακολοθούν ακόμα και οι superstars. Ανάμεσά τους, η Gigi Hadid που γιόρτασε τα γενέθλιά της εν μέσω κορωνοϊού και καραντίνας.

Το μοντέλο έκλεισε τα 25 της χρόνια και έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της, συνοδεία της μητέρας της Yolanda και της αδερφής της Bella, φορώντας μια τιάρα. Η μητέρα της, μοιράστηκε μάλιστα ένα συγκινητικό post στο Instagram της:

"Χρόνια πολλά αγάπη μου, πολύτιμε άγγελέ μου ..... Σαν χθες πριν από 25 χρόνια ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου, σε γέννησα και σε μεγάλωσα και με δίδαξες το πραγματικό νόημα της δέσμευσης και της άνευ όρων αγάπης .... Σ' ευχαριστώ που είσαι μια τόσο εξαιρετική ευλογία στη ζωή μου, είμαι τόσο περήφανη για τη γυναίκα που είσαι .... Μακάρι οι μέρες σου να είναι πάντα ευλογημένες με αγάπη, φως και ευτυχία, αλλά πάνω από όλα με υγεία ..... #Iloveyou #mybabygirl # 25".

Στους εορτασμούς συμμετείχαν και η Taylor Swift με τον Joe Alwyn, οι οποίοι έστειλαν λουλούδια στη Gigi. Η Leah McCarthy γιόρτασε τα γενέθλια της Gigi μαζί με τη Yolanda και τη Bella και μοιράστηκε μάλιστα και φωτογραφίες από την τέλεια τούρτα της εορτάζουσας στο Instagram.