Gigi Hadid και Zayn Malik περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου το super model διανύει ήδη την 20η εβδομάδα της κύησης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Gigi Hadid είναι έγκυος. Σύμφωνα με το TMZ το super model και ο σύντροφός της Zayn Malik περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μία πηγή από την οικογένεια του ζευγαριού αποκάλυψε πως η Gigi είναι 20 εβδομάδων έγκυος, ενώ το φύλο του παιδιού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. 

Gigi και Zayn κρατούσαν ανέκαθεν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο αυτό ήταν δυνατόν βεβαια, μιας και πρόκειται για ένα πολύ διάσημο μοντέλο και έναν εξίσου διάσημο μουσικό. Η on-and-off σχέση τους μετράει ήδη πέντε χρόνια, καθώς είναι μαζί από το 2015. Το supermodel γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του το Σαββατοκύριακό που πέρασε, ενώ στα posts που μοιράστηκε μέσα από το Instagram φάνηκε ότι ο Malik ήταν στο εξαιρετικά privé πάρτι της, που έγινε στη φάρμα της οικογένειάς της στην Πενσυλβάνια. 

Στις εικόνες που μοιράστηκε η Gigi αλλά και η Bella, πόζαρε μαζί με τον σύντροφο και την αδερφή της κρατώντας δύο τεράστια ασημί μπαλόνια με τον αριθμό 25. Στα εν λόγω στιγμιότυπα φορούσε ένα ψηλόμεσο παντελόνι, φαρδιά ζιβάγκο μπλούζα και Chelsea boots. 

"Πέρασα την πιο γλυκιά μέρα γιορτάζοντας τα 25α μου γενέθλια στην καραντίνα, καθώς η η οικογένειά μου τα έκανε πολύ ιδιαίτερα, όπως επίσης και όλη η αγάπη που δέχτηκα από όλο τον κόσμο! Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα” έγραψε το μοντέλο σε ένα από τα posts της. 

Η είδηση της εγκυμοσύνης προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί από την ίδια τη Hadid ή από τον Malik.