Meghan και Harry | Δεύτερο παιδί για το ζευγάρι;

Η αλήθεια για τα σενάρια που κυκλοφορούν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πολλές φορές στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι οι Meghan και Harry σκέφτονται να υιοθετήσουν ένα παιδί. Πίσω στο 2018 μάλιστα, λίγο πριν το γάμο τους πηγή είχε μιλήσει στο National Enquirer και είχε αναφέρει πως το ζευγάρι σκόπευε να κάνει μια μεγάλη οικογένεια με βιολογικά αλλά και υιοθετημένα παιδιά, από διαφορετικές φυλές μάλιστα, στο πρότυπο της οικογένειας που είχαν δημιουργήσει οι Jolie Pitt. 

Μετά το γάμο τους δημοσίευμα του Globe είχε αναφέρει πως το ζευγάρι είχε ήδη κινήσει τις διαδικασίες και είχε υιοθετήσει ένα παιδί από την Αφρική, γεγονός βέβαια που η ίδια η ιστορία έχει διαψεύσει.  "Το να υιοθετήσει ένα παιδί από την Αφρική ο Harry θα ήταν ο μεγαλύτερος φόρος τιμής στη μητέρα του Diana, η οποία είχε κάνει σκοπό της ζωής της να βοηθήσει τα παιδιά της Agnola. Το ίδιο ισχύει και για τη Meghan, η οποία είναι μιγάδα, θα ήταν τιμή να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο την κληρονομιά της μητέρας της Doria" έλεγε η πηγή που είχε κάνει την αποκάλυψη τότε. 

Παρότι το ζήτημα έχει έρθει έντονα στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό, το ενδεχόμενο υιοθεσίας προς το παρόν τουλάχιστον δεν υφίσταται. Το Gossip Cop αναφέρει πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα και ότι μπορεί μεν το ζευγάρι να θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά του, αλλά σ’ αυτή τη φάση δεν σκέφτεται να υιοθετήσει παιδί. 

Οι Sussexes έχουν βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο έντονης φημολογίας, γεγονός που τελικά τους οδήγησε και στο να απομακρυνθούν από τη βασιλική οικογένεια. Ελπίζουν πως η ζωή τους στην Αμερική θα είναι πιο ήρεμη και πως τα tabloids θα πάψουν να τους καταδιώκουν με τόσο μεγάλη μανία, μιας και δεν θα είναι πλέον senior μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Σε κάθε περίπτωση το ζευγάρι πλέον θέλει  να κρατήσει την προσωπική του ζωή όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι αν ποτέ προκύψει ένα τέτοιο ζήτημα, είναι βέβαιο πως θα το ανακοινώσει με το δικό του τρόπο και σύμφωνα με τους δικούς του όρους.