H Gigi Hadid και ο Zayn Malik παντρεύονται;

Το περιστατικό που φούντωσε τις φήμες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Θα μπορούσαν να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Οι fans τους πάντως σίγουρα το πιστεύουν. Ο λόγος για τους Gigi Hadid και Zayn Malik που πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Ένα νέο "στοιχείο" κυκλοφόρησε σχετικά με το ζευγάρι και οι υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τον γάμο τους έχουν πάρει φωτιά. 

Ο George Khalife, ένας κοσμηματοποιός που σχεδιάζει κοσμήματα κατά παραγγελία, έφτιαξε ασορτί βραχιόλια για τον μουσικό και το super model και στη συνέχεια μοιράστηκε στιγμιότυπα στο Instagram. Το κοινό πρόσεξε ένα νέο τατουάζ στο χέρι του Malik το οποίο προέρχεται από ένα ποίημα του Kahlil Gibran με τίτλο "On Marriage".

Αν το διαβάσει κανείς διαπιστώνει πως το εν λόγω τατουάζ γράφει: "Τραγουδήστε και χορέψτε μαζί και γίνετε χαρούμενοι, αλλά αφήστε τον καθένα να μείνει μόνος. Δώστε την καρδιά σας, αλλά όχι για να την κρατήσει ο άλλος. Σταθείτε μαζί, αλλά όχι πολύ κοντά μαζί. Σαν τους στύλους του ναού ξεχωρίζουν. Η βελανιδιά και το κυπαρίσσι δεν αναπτύσσονται ο ένας στη σκιά του άλλου." 

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα το αν σκοπεύουν να παντρευτούν αλλά είναι σίγουρο πως απολαμβάνουν κάθε στιγμή μένοντας στο σπίτι και βιώνοντας την εγκυμοσύνη της Gigi στο μέγιστο. Την περασμένη εβδομάδα το μοντέλο αποκάλυψε πως η φήμη ισχύει και πως μαζί με το σύντροφό της περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Την αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή The Tonight Show του Jimmy Fallon. 

"Προφανώς θα προτιμούσαμε να το είχαμε ανακοινώσει με τους δικούς μας όρους αλλά είμαστε πολύ ευγνώμονες και χαρούμενoi για την αγάπη του κόσμου" είχε πει μεταξύ άλλων.