Η Gigi Hadid παραδέχτηκε για πρώτη φορά στα social media την εγκυμοσύνη της

Κάνοντας ένα τρυφερό post.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Gigi Hadid αρχίζει να μιλάει για την εγκυμοσύνη της όλο και πιο ανοιχτά. Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας το μοντέλο χρησιμοποίησε το Instagram τόσο για να ευχηθεί στη Yolanda Hadid, όσο και για να παραδεχτεί, για πρώτη φορά μέσα από τα social media, τη δική της εγκυμοσύνη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η Gigi και ο Zayn Malik πρόκειται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Το super model μοιράστηκε μια φωτογραφία με τη Yolanda –η οποία στο στιγμιότυπο είναι έγκυος- και έγραψε στη λεζάντα "Χρόνια πολλά σ’ αυτήν που θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μιμηθώ. Σ’ αγαπάω πέρα από τις λέξεις, @yolanda.hadid είσαι η σούπερ ηρωίδα μου!!!"

Η μητέρα της Gigi ήταν η πρώτη που επιβεβαίωσε τα νέα της εγκυμοσύνης, εκφράζοντας μάλιστα τη χαρά της για το ότι πρόκειται σε λίγο καιρό να γίνει γιαγιά. 

"Φυσικά είμαστε ενθουσιασμένη. Εγώ είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω γιαγιά τον Σεπτέμβριο, και μάλιστα ενώ έχω χάσει τη μητέρα μου τόσο πρόσφατα. Αλλά έτσι είναι η ζωή, μια ψυχή μας αφήνει και μια νέα έρχεται. Είμαστε ευλογημένοι." είχε πει η Yolanda. 

Όσο για τον Malik, μια πηγή είχε αποκαλύψει στο Us Weekly ότι ο μουσικός "δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένος που θα γίνει μπαμπάς."

"O Zayn πάντα ήταν ερωτευμένος με τη Gigi καθώς ήταν πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής του. Ακόμα και όταν δεν ήταν ζευγάρι η αγάπη υπήρχε" είχε εξηγήσει η εν λόγω πηγή.