Πώς γνωρίστηκαν οι Gigi Hadid και Zayn Malik;

Ένα throwback στη γνωριμία του ζευγαριού που συζητάνε όλοι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Gigi Hadid από τον Zayn Malik να κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, το ενδιαφέρον του κοινού για το ζευγάρι είναι έντονο και σήμερα είπαμε να θυμηθούμε την ιστορία της σχέσης τους, που έχει περάσει από πολλά.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την Evening Standard το 2016, ο Malik αποκάλυψε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Νοέμβριο του 2015, το afterparty του show της Victoria’s Secret. Ο τραγουδιστής πλησίασε το ανερχόμενο μοντέλο αφότου το αναγνώρισε από την φωτογραφία του. Λίγες μέρες αργότερα, της πρότεινε να πάνε για φαγητό στο εστιατόριο Gemma στη Νέα Υόρκη. Αμέσως μετά από αυτό, ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" το ζευγάρι να φεύγει πιασμένο χέρι- χέρι από το πάρτι του Justin Bieber για τα American Music Awards. "Είναι μία πολύ έξυπνη γυναίκα. Ξέρει πώς να ξεχωρίζει. Είναι classy και καθόλου υπερόπτης. Έχει αυτοπεποίθηση. Είναι cool", δήλωνε ο Malik στη συνέντευξη.

Το Δεκέμβρη του 2015 ήρθε το πρώτο κοινό post στο Instagram και, ένα μήνα αργότερα, η Gigi ήταν η πρωταγωνίστρια του βίντεοκλιπ για το τραγούδι του Zayn, Pillow Τalk. Το ζευγάρι, όμως, έμελλε να χωρίσει δύο χρόνια αργότερα, να τα ξαναβρεί και να ξαναχωρίσει. Φτάνοντας στον περασμένο Νοέμβριο, η φήμη ότι οι δυο τους μπορεί να ξαναείναι μαζί ακουγόταν έντονα, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, όταν η Gigi έδωσε τέλος στις φημολογίες, με ένα κοινό post στο Instagram.

Πηγή: Madamefigaro.gr