Θα είναι η πριγκίπισσα Charlotte η πρώτη royal που θα βγει από την καραντίνα;

Η μικρή γαλαζοαίματη θα επιστρέψει στα καθήκοντά της νωρίτερα από όλους

HARPER'S BAZAAR TEAM

O πρίγκιπας William και η Kate Middleton, κατά το lockdown έχουν αναλάβει διάφορες δραστηριότητες από την ασφάλεια του σπιτιού τους στο Norfolk. Εκτός από τα video calls σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από εμψύχωση, οι δούκας και δούκισσα του Cambridge στηρίζουν διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, και κάνουν κινήσεις επικοινωνιακές αλλά γεμάτες νόημα, προς το υγειονομικό προσωπικό της χώρας τους.

Τα τρία παιδιά τους βρίσκονται μαζί τους σε καραντίνα και ακολουθούν τα μαθήματα του σχολείου τους από το σπίτι. Όμως, με το διάγγελμα του Boris Johnson την περασμένη Κυριακή έγινε σαφές ότι ένα από τα μέλη των Cambridges θα βγει πρώτο από το σπίτι για να επιστρέψει στα καθήκοντά του, και αυτό δεν είναι άλλο από την μικρή πριγκίπισσα Charlotte.

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου εξήγγειλε, στο διάγγελμα του, την σταδιακή λειτουργία των σχολείων αποκαλύπτοντας ότι σκοπός, το νωρίτερο την πρώτη Ιουνίου, θα είναι να επιστρέψουν η πρώτη και η έκτη τάξη του δημοτικού. Αυτό σημαίνει ότι η μικρή Charlotte, που είναι στην πρώτη, θα κληθεί να γυρίσει στο σχολείο της πριν τον μεγάλο αδερφό της, πρίγκιπα George ο οποίος, για την ώρα, είναι άγνωστο πότε θα αφήσει το σπίτι.

Πηγή: madamefigaro.gr