Οι ενδυματολογικές επιλογές της Meghan Markle δείχνουν την προτίμησή της σε ένα συγκεκριμένο στιλ

Η δούκισσα απολαμβάνει το γεγονός ότι δεν είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί πλέον κατά γράμμα το βασιλικό πρωτόκολλο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle, που πλέον δεν είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί κατά γράμμα το βασιλικό πρωτόκολλο, συνεχίζει να κάνει casual εμφανίσεις, ενώ βρίσκεται στο σπίτι στο Λος Άντζελες. 

Μαζί με τον Harry, έκαναν μια εμφάνιση-έκπληξη σε προγραμματισμένα Zoom meetings που είχε διοργανώσει η ομάδα της Crisis Text Line. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που παρέχει δωρεάν και εμπιστευτική ψυχολογική υποστήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη. 

Η δούκισσα εμφανίστηκε λοιπόν με ένα πολύ απλό look, με το signature πλέον bun της και ένα από τα αγαπημένα της πουκάμισα. Πρόκειται για ένα button down με γαλάζιο ριγέ μοτίβο, το οποίο πιθανόν είναι το ίδιο με αυτό που φορούσε σε επίσημες εμφανίσεις της στο Λονδίνο, πριν φύγει, μαζί με τους Harry και Archie στον Καναδά. Εκείνο λοιπόν ήταν το Blue Striped Husband του label Misha Nonoo και αντιπροσώπευε πλήρως το χαλαρό και ταυτόχρονα κομψό στιλ που φαίνεται πως αρέσει ιδιαίτερα στη Meghan Markle. 

Στις ελάχιστες εμφανίσεις που έχει κάνει κατά τη διάρκεια του lockdown, η δούκισσα δείχνει πως απολαμβάνει ιδιαίτερα τα looks με χαλαρή διάθεση. Στο call της με τη Hubb Kitchen είχε φορέσει ένα απλό T-shirt, ενώ και στο video για τα γενέθλια του Archie είχε επιλέξει ένα κλασικό πουκάμισο J Crew.