Πώς γνωρίστηκαν η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry;

4 χρόνια μετά τον πολυσυζητημένο γάμο, θυμόμαστε την αρχή του ειδυλλίου που άλλαξε την βασιλική ιστορία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σήμερα είναι η τέταρτη επέτειος γάμου του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle. Πώς γνωρίστηκε, όμως, το ζευγάρι που άλλαξε την βασιλική ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου;

Σύμφωνα με το US Weekly, η Αμερικανίδα ηθοποιός και ο Βρετανός γαλαζοαίματος γνωρίστηκαν, τον Μάιο του 2016, στον Καναδά, όπου γυριζόταν η σειρά Suits στην οποία πρωταγωνιστούσε η Markle. Ο Harry βρισκόταν τότε εκεί για να παρουσιάσει το πρωτάθλημα χόκεϊ. Το μελλοντικό ζευγάρι γνωρίστηκε από τον κοινό του φίλο, Markus Anderson και, ενώ η χημεία ήταν εμφανής από την αρχή, σύντομα ο Harry έπρεπε να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κάπως έτσι οι δύο τους άρχισαν να επικοινωνούν καθημερινά με μηνύματα και, μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα, η Markle ακολούθησε τον κρυφό Instagram λογαριασμό του γαλαζοαίματου.

Σύμφωνα με την royal expert Katie Nicholl, μάλιστα, ο Harry ήξερε από την αρχή ότι η προοπτική εξέλιξης αυτής της σχέσης ήταν σοβαρή. "Έχω μάθει ότι, μετά από τα δύο πρώτα ραντεβού τους, ήξερε ότι είχε γνωρίσει κάποια πολύ, πολύ ξεχωριστή".

Πηγή: Madamefigaro.gr