Η Gigi Hadid μόλις έκανε μία αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Το μοντέλο μίλησε γι' αυτό σε ένα Instagram live.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live με τη Maybelline η Gigi Hadid αποκάλυψε ότι ήταν "μερικών μηνών έγκυος" στον περασμένο Fashion Month. Το μοντέλο, που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Zayn Malik, παραδέχτηκε ότι ήξερε ήδη πως ήταν έγκυος όταν περπατούσε στις πασαρέλες τον Φεβρουάριο του 2020. 

Η Gigi Hadid μόλις έκανε μία αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της
H Gigi Hadid στο show του Off-White τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η Hadid μίλησε με τη makeup artist Erin Parsons και έφτιαχνε το signature beauty look της όταν έκανε τις αποκαλύψεις. Συζητούσαν για το στρογγυλό πρόσωπο και διέψευδε τις φήμες ότι έχει βάλει fillers. Η Gigi, δείχνοντας τα φυσικά μάγουλά της, είπε ότι η φήμη αυτή ξεκίνησε στις πασαρέλες ενώ ήταν "λίγων μηνών έγκυος”. Εκείνη την περίοδο περπάτησε σε shows σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι. 

Όταν τα νέα της εγκυμοσύνης της διέρρευσαν το ρεπορτάζ του TMZ έλεγε πως ήταν 20 εβδομάδων, δηλαδή περίπου πέντε μηνών. Η μητέρα της, Yolanda, αποκάλυψε επίσης ότι το μωρό θα γεννηθεί τον Σεπτέμβριο. 

Η Gigi επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο μήνα σε εμφάνισή της στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. "Προφανώς θα θέλαμε να το ανακοινώσουμε με τους δικούς μας όρους, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι, χαρούμενοι και ευγνώμονες για τις ευχές και την υποστήριξή σας, οπότε ευχαριστούμε" είχε πει όταν ο Fallon της έδωσε συγχαρητήρια για το μωρό. 

Το super model πρόσθεσε ότι προσπαθεί να είναι παρούσα και να απολαμβάνει κάθε λεπτό της εγκυμοσύνης, ακόμα και κατά τη διάρκεια της πανδημίας. "Ειδικά τώρα, είναι δώρο το ότι μπορώ να είμαι σπίτι με τους αγαπημένους μου και να το ζω μέρα με τη μέρα" είχε πει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ