Οι celebrities δίνουν το βήμα στους ειδικούς να μιλήσουν για τον κορωνοϊό

Η καμπάνια #PassTheMic αποτελεί μέρος του ONE World Campaign και καλεί "για μια παγκόσμια απάντηση στον COVID-19".

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood συνεργάζονται με διακεκριμένους επιστήμονες σε μια εκστρατεία, για να τονίσουν την ανάγκη για ενότητα και μια παγκόσμια απάντηση στην πανδημία.

Η καμπάνια #PassTheMic αποτελεί μέρος του ONE World Campaign και καλεί "για μια παγκόσμια απάντηση στον COVID-19 που θα προστατεύσει τις πιο ευάλωτες ομάδες ανθρώπων, αυτές που χτυπήθηκαν οικονομικά, θα ενισχύσει τα συστήματα υγείας και θα δημιουργήσει έναν πιο δίκαιο και ισότιμο κόσμο". Η εν λόγω πρωτοβουλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ONE, μιας παγκόσμιας καμπάνιας που στοχεύει να δώσει ένα τέλος στην ακραία φτώχεια και τις ασθένειες που μπορούν να προληφθούν, έως το 2030.

Julia Roberts, Shailene Woodley, Rainn Wilson, Robin Wright και Penelope Cruz είναι μερικοί μόνο από τους celebrities που συμμετείχαν στο βίντεο μαζί με ειδικούς σε θέματα υγείας για να προωθήσουν την καμπάνια #PassTheMic.

Ξεκινώντας από σήμερα, Πέμπτη 21 Μαϊου, η εκστρατεία θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες και πολλοί από τους stars θα παραχωρήσουν για μία ημέρα τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή, σε health experts, οικονομολόγους και άλλους εμπειρογνώμονες, για να τους επιτρέψουν να μοιραστούν τις απόψεις τους σχετικά με την πανδημία. 

Η Julia Roberts θα είναι η πρώτη που θα παραδώσει τους λογαριασμούς της - στον Δρ. Fauci - για την εκστρατεία.

Οι celebrities δίνουν το βήμα στους ειδικούς να μιλήσουν για τον κορωνοϊό