Ο Cole Sprouse και η Lili Reinhart χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης

Οι δυο τους δεν άντεξαν να περνούν χρόνο μακριά λόγω της καραντίνας, σύμφωνα με φήμες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σύμφωνα με το περιοδικό People, οι συμπρωταγωνιστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, Riverdale, χώρισαν ύστερα από τρία χρόνια σχέσης. Πληροφορίες του E! News αναφέρουν πως ο Cole Sprouse και η Lili Reinhart δεν άντεξαν να περνούν χρόνο μακριά λόγω της κοινωνικής αποστασιοποίησης κι έτσι αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η Lili και ο Cole ήταν καλά όταν η παραγωγή του Riverdale σταμάτησε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά η απόσταση μεταξύ τους μετά δεν ήταν καλή για τη σχέση τους", λέει πηγή του E! News. "Όταν ο Cole και η Lili είναι μαζί συχνά, τα πράγματα είναι πολύ καλά. Η σχέση τους είναι πολύ τρυφερή, αλλά τα πράγματα γίνονται πολύ πιο περίπλοκα όταν είναι χώρια"

Celebrities Cole Sprouse Lily

"Η απόσταση δεν ήταν ποτέ καλή για τη σχέση τους. Αποφάσισαν να μην περάσουν την καραντίνα μαζί και ήξεραν από την αρχή ότι αυτό δεν θα δουλέψει", συνέχισε η πηγή. "Ήξεραν και οι δύο ότι η επικοινωνία τους είναι καλύτερη όταν είναι μαζί".

"Ξέρουν ότι το πιο πιθανό είναι να ξαναγίνουν ζευγάρι μόλις αρχίσουν και πάλι τα γυρίσματα", είπε πηγή του E!. "Κανένας από τους δύο δεν θέλει να βγει με κάποιον άλλον. Χρησιμοποιούν απλά αυτόν το χρόνο για να χαλαρώσουν και να επικεντρωθούν στους εαυτούς τους. Μόλις αρχίσουν και πάλι τα γυρίσματα του Riverdale, o Cole και η Lili θα πρέπει να είναι και πάλι στον ίδιο χώρο και η έλξη μεταξύ τους είναι τόσο έντονη, που πάντα τους φέρνει ξανά μαζί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ