Η Rihanna και ο δισεκατομμυριούχος Hassan Jameel χώρισαν

Το ζευγάρι ήταν μαζί για τρία χρόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Rihanna και ο Hassan Jameel λέγεται πως χώρισαν ύστερα από τρία χρόνια σχέσης. Μπορεί η είδηση του χωρισμού τους να μην έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την pop star, ωστόσο άτομα από το στενό φιλικό της περιβάλλον έχουν δηλώσει πως η σχέση έχει όντως τελειώσει. Οι λόγοι που οδήγησαν στο χωρισμό παραμένουν άγνωστοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον περασμένο Ιούλιο, η Rihanna είχε πει πως είναι "ερωτευμένη" με τον Jameel. Όταν στη συνέχεια τη ρώτησαν αν πρόκειται να παντρευτεί, εκείνη απάντησε: "Μόνο ο Θεός ξέρει. Κάνουμε σχέδια και ο Θεός γελάει, σωστά;". 

Ο Hassan είναι αναπληρωτής πρόεδρος και αντιπρόεδρος της διεθνούς εταιρείας Abdul Latif Jameel, η οποία διανέμει αυτοκίνητα της Toyota στη Μέση Ανατολή. Έχει επίσης τη δική του φιλανθρωπική οργάνωση που προάγει την "κοινωνική, πολιτιστική, εκπαιδευτική και οικονομική ανάπτυξη ατόμων και κοινοτήτων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και πέραν αυτής".

Το πρώην ζευγάρι είχε καταφέρει να διατηρήσει τη σχέση τους ιδιωτική και μόνο ελάχιστες κοινές τους φωτογραφίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Λέγεται μάλιστα πως ήταν μαζί για έξι μήνες, πριν ο Τύπος αποκαλύψει τη σχέση τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ