Ο πρίγκιπας William έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη για τις δημόσιες εμφανίσεις του

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του BBC, Footbal, Prince William and our Mental Health.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William φαίνεται πως ξέρει πολύ καλά πώς να ανταπεξέλθει στις δημόσιες ομιλίες του. Παρόλα αυτά εξήγησε πως δεν του αρέσει ιδιαίτερα να μιλάει μπροστά σε κόσμο και έτσι ανακάλυψε έναν τρόπο για να νιώθει πιο άνετα όταν πρέπει να το κάνει. 

Ο δούκας έκανε την αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ του BBC, Footbal, Prince William and our Mental Health, που προβάλλεται στη Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα λοιπόν με τη Daily Mail είπε πως "Η όρασή μου άρχισε να μην είναι τόσο καλή όσο μεγάλωνα, αλλά δεν φορούσα ποτέ φακούς επαφής όταν δούλευα, οπότε δεν μπορούσα να δω το πρόσωπο κανενός. Και αυτό βοηθάει γιατί είναι απλώς μια θάλασσα από θολά πρόσωπα, δεν μπορείς να δεις κάποιον να σε κοιτάει."

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν διαπίστωσε πως είχε λιγότερο άγχος όταν έδινε κάποια ομιλία. "Δεν μπορούσα να δω όλο το δωμάτιο και αυτό τελικά με βοήθησε με το άγχος μου" εξομολογήθηκε. 

Ο William μίλησε επίσης και για άλλα προσωπικά ζητήματα, όπως το ότι έχασε τη μητέρα του σε νεαρή ηλικία αλλά και τους φόβους που είχε για την πατρότητα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ