H Kate Middleton με εντυπωσιακό look στην πρώτη της επίσημη βραδινή εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση του Megxit

Με κατακόκκινο φόρεμα, κέρδισε και πάλι μόνο θετικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Μια λαμπερή δεξίωση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο παλάτι του Buckingham, που αφορούσε την σύνοδο των επενδύσεων Ηνωμένου Βασιλείου και Αφρικής. Με οικοδεσπότη τον πρίγκιπα William, επιχειρηματίες και σημαντικά πρόσωπα της πολιτική σκηνής βρέθηκαν εκεί. Τις εντυπώσεις όμως, έκλεψε για ακόμη μια φορά η δούκισσα του Cambridge με την άψογη, πολύ κομψή και διακριτικά glamorous εμφάνισή της. Η Kate Middleton έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα προσωπικό στιλ που την κάνει να ξεχωρίζει, και όλα τα κομμάτια που επιλέγει να φορέσει γίνονται αμέσως sold out. 

H Kate Middleton με εντυπωσιακό look στην πρώτη της επίσημη βραδινή εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση του Megxit
KATE

Αυτή τη φορά επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα Needle & Thread με παγιέτες και λεπτομέρειες από δαντέλα. Το φόρεμά της με κόστος 560 ευρώ και λίγες ώρες μετά την εμφάνισή της είναι σχεδόν sold out στο επίσημο website της εταιρείας. Το look της ολοκλήρωσε με κόκκινες Gianvito Rossi γόβες και clutch bag στο ίδιο χρώμα δημιουργώντας ένα τέλειο μονοχρωματικό αποτέλεσμα.

Ήταν η πρώτη επίσημη βραδινή εμφάνιση του ζευγαριού για το 2020 μετά την ολοκλήρωση του Megxit και επρόκειτο για ένα δείπνο σημαντικό για τον πρίγκιπα William, που έκανε πολύ αισθητή την απουσία του αδερφού του, Ηarry. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ