Η Αdele εκφράζει την αλληλεγγύη της στο κίνημα "Black Lives Matter"

Eίναι μία από τις τελευταίες προσθήκες στη λίστα των celebrities που έχουν μιλήσει ανοιχτά κατά του ρατσισμού και έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Adele είναι μία από τις τελευταίες προσθήκες στη λίστα των celebrities που έχουν μιλήσει ανοιχτά κατά του ρατσισμού και έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στο κίνημα Black Lives Matter. 

Η τραγουδίστρια, όπως και οι Beyoncé, Rihanna, Lady Gaga και πολλές ακόμα, εξέφρασε τη θλίψη της και την αντίθεσή της στην αστυνομική βία στην Αμερική με ένα post στο Instagram. Ανέβασε τη φωτογραφία του George Floyd και τη συνόδευσε με μία λεζάντα στην οποία περιέγραψε αυτό που νιώθει για ολα αυτά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ. Επιπλέον σχολίασε ότι ο ρατσισμός δεν είναι πρόβλημα μόνο στην Αμερική, αλλά υπάρχει σε όλες τις χώρες.

"Η δολοφονία του George Floyd συγκλόνισε όλο τον κόσμο, και έχουν γίνει πολλές ακόμα που δεν έγιναν τόσο γνωστές. Διαμαρτυρίες και πορείες γίνονται σε όλη τη γη ταυτόχρονα αλλά απλώς κερδίζουν το momentum. Οπότε να είστε θυμωμένοι αλλά και να εσιτάζετε στο πρόβλημα. Να ακουτε, να ρωτάτε και να μαθαίνετε. Είναι σημαντικό να μην αποθαρρυνόμαστε, να μην απογοητευόμαστε και να μην μας χειραγωγούν αυτή τη στιγμή. Όλο γίνεται για τον συστημικό ρατσισμό, για την αστυνομική βία και τις ανισότητες. Και δεν είναι μόνο η Αμερική. Ο ρατσισμός είναι ζωνταντός παντού. Στέκομαι και εγώ στο πλευρό αυτών που μάχονται για ελευθερία, απελευθέρωση και δικαιοσύνη. #blacklivesmatter #georgefloyd #saytheirnames.”