Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez συμμετείχαν σε διαδήλωση του Black Lives Matter

Το ζευγάρι βρέθηκε στη μεγάλη πορεία του Los Angeles

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez ενώθηκαν με πλήθος διαδηλωτών στο Hollywood που θέλησαν να δείξουν ότι οι μαύρες ζωές μετράνε.

Στις φωτογραφίες, η J.Lo φαίνεται να κρατάει μια πινακίδα που γράφει "BLM #EnoughIsEnough" ενώ ο A-Rod κρατάει μία που γράφει "Let's Get Loud for Black Lives Matter". Η Lopez εξήγησε την έμπνευση πίσω από τα μηνύματα σε ένα Instagram post.

"Σήμερα, η Emme και ο Max έφτιαξαν για μένα και τον Alex μία πινακίδα για να διαμαρτυρηθούμε. Πριν από μερικές ημέρες, ο Max μου είπε: "ξέρεις μαμά, από τη στιγμή που σε ακολουθούν κάποιοι από τους YouTuber gamers και μας ζητούν να υποστηρίξουμε σκοπούς και το κάνουμε, θα μπορούσες να το κάνεις και για τον George Floyd". Απάντησα "η αλήθεια είναι ότι σχεδιάζω διάφορα πράγματα, θέλεις να βοηθήσεις με τις πινακίδες; Και το έκαναν. Συζητήσαμε για το ότι όταν κάποιος δεν βρίσκει δικαιοσύνη, δεν συμβαίνει για κανέναν. Αυτή η χώρα χτίστηκε στα αγαθά της ελευθερίας και της δικαιοσύνης για όλους. Πρέπει να σταθούμε για όσα πιστεύουμε και να παλέψουμε ενάντια στην αδικία σε όλο τον κόσμο. Οπότε συνεχίζουμε να διαμαρτυρόμαστε ειρηνικά μέχρι να επέλθει η αλλαγή".