Η Lady Gaga φόρεσε ένα athleisure σύνολο που συζητήθηκε πολύ

Οι φωτογραφίες από τη βόλτα της με το σύντροφό της, Michael Polansky.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την Κυριακή, η Lady Gaga και ο σύντροφός της, Michael Polansky, πήγαν μία βόλτα στο Malibu της California προκειμένου να αγοράσουν ένα μπουκάλι κρασί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Gaga επέλεξε ένα πραγματικά αμφιλεγόμενο athleisure σύνολο, το οποίο αποτελείτο από ένα χρυσό ψηλόμεσο κολάν, λευκό crop top και καφέ suede booties. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με χρυσούς κρίκους και statement μαύρα γυαλιά ηλίου. Ο Polansky από την άλλη φορούσε ένα λευκό φούτερ, μαύρη βερμούδα και γκρι αθλητικά παπούτσια. 

Η σχέση τους έγινε γνωστή στις αρχές του έτος, ύστερα από τη δημοσίευση μιας κοινής τους selfie στο λογαριασμό της Gaga στο Instagram. Αυτή τη στιγμή, έμπιστες πηγές υποστηρίζουν πως το ζευγάρι περνά μαζί την καραντίνα. 

Πριν από μερικές μέρες η Lady Gaga προσέφερε το λογαριασμό της στο Instagram για να δώσει βήμα στους ακτιβιστές. "Ξεκινώντας από αύριο, παραχωρώ τον λογαριασμό σε κάθε έναν από τους οργανισμούς που έχω δωρίσει πρόσφατα χρήματα, σε μια προσπάθεια να ενισχύσω τις σημαντικές φωνές τους. Και μετά από αυτό, ορκίζομαι, να μοιράζομαι τακτικά σε όλες τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ιστορίες, περιεχόμενο και τις φωνές των αμέτρητων μελών και ομάδων μέσα στην κοινότητα των μαύρων, που μας εμπνέουν" δήλωσε η Gaga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ