Η βασίλισσα Ελισάβετ θα χάσει για πρώτη φορά το Royal Ascot

Θα μπορέσει να παρακολουθήσει μια εικονική παρέλαση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παρευρεθεί στο Royal Ascot για πρώτη φορά στα 68 χρόνια της βασιλείας της. Ωστόσο, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί ιδιωτικά, ακολουθώντας τις τρέχουσες οδηγίες της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού. Παρόλο που μπορούν να πραγματοποιηθούν πλέον οι αγώνες, δεν θα υπάρχει κοινό, παρουσίαση τροπαίων και βασιλική πομπή.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται συνήθως για πέντε ημέρες στο Berkshire, με περίπου 300.000 επισκέπτες να φορούν τα καλά τους για τον δημοφιλή αγώνα. Οι θεατές δεν θα χάσουν εντελώς το φετινό Ascot, καθώς μπορούν να παρακολουθήσουν την κάλυψη στην τηλεόραση. Η βασίλισσα θα παρακολουθεί με τη σειρά της από το Κάστρο του Windsor, όπου βρίσκεται απομονωμένη με τον δούκα του Εδιμβούργου.

Η βασίλισσα έχει έναν αριθμό δρομέων που συμμετέχουν στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων των αλόγων First Receiver, Tactical και Punctuation. Ως ιδιοκτήτρια, θα έχει πρόσβαση στο νέο διαδικτυακό Racing Hub - μια εικονική παρέλαση 360 μοιρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μονάρχης είναι τεράστια οπαδός του Ascot καθώς παρευρίσκεται παραδοσιακά κάθε χρόνο και έχει κερδίσει περίπου 7 εκατομμύρια λίρες σε χρηματικά έπαθλα από ιπποδρομίες εδώ και τρεις δεκαετίες.